Издава ли една чанта за жена личността на притежателката си?

bags for womenЗнаете ли, че дадена чанта за жена предоставя доста важна информация за характера и стила на притежателката и? В случая, основно има 2 типа жени – такива, които се отнасят безотговорно към своята чанта и съдържанието, намиращо се в нея и тези, които се грижат добре за предметите, които са разположени в тяхната дамска чанта, а плюс това се грижат и за нея и то доста внимателно!

По мнение на психолози, всяка една чанта притежава индивидуален характер, огледало на този, на притежателката му. Изваждането на този извод е абсолючно нормално имайки предвид, че на пазара съществуват голямо количество чанти за жени, продаващи се – разнообразни модели, вид, предназначение, обем, големина, функционалност и т.н.

Налице са доста начини и различни методи, като по тях е възможно да се определи личността на определен човек, а имайки чанта за жена е именно един от вариантите, чрез който е възможно да узнаете повече за дамата-собственик на дадената дамска чанта. Точно това е осъществимо по два варианта. Първият е основавайки се на видимите белези, като споменахме вече (модел, визия и т.н.), другия е чрез съдържанието намиращо се в конкретната чанта, във вътрешността й.

Вещите е възможно да са подредени, но е възможно да са и разхвърляни. Фиксирането на реалното състояние, намиращи се предметите в конкретната чанта – разхвърляни или подредени, помага за по-бързото изследване на характера, на дамата-собственик на чантата.

Интересен факт е, че в не малко западни страни, при кандидатиране за длъжност и явяване на интервю, много работодатели имат изискване или най-вероятно практика да желаят от претендентките за позицията, да изчистят цялото съдържание, което се намира в дадената женска чанта и на основание на намереното, те преценяват дали да вземат съответната жена или пък не.

Може и да звучи доста абсурдно, но е истина, че този начин действа, не единствено е качествен, но и наистина коректен!

Разбира се това е така, отговорът е, защото в различните типове чанти за жени, има различен пълнеж. Примерно, в доста дамски чанти съществуват продукти, набавени от кварталния пазар. Различен тип чанти са идеални за козметика, трети само за портмоне и телефон (защото са мънички) и има доста дамски чанти, които е възможно да откриете в нехаен вид, по-конкретно да откриете между предметите хартийки, позлвани салфетки и т.н. По-конкретно все неща, които показват, че дадената дама е неподредена.

Разберете още: дамски бижута