По какъв начин да го омагьосаме?

women dressesБезсъмнено това е много интересен въпрос, на което не малко момичета и даже дами на средна възраст не съумяват да отговорят.

Към днешна дата многообразието от дамски дрешки спомага на жените да се справят в този недвусмислен ребус. Женски дрехи и аксесоари, дамски панталонки, женски роклички, поли, палта, шлифери, женски връхни дрехи и какви ли не още тоалети и елементи се срещат в шкафа на всяка почитаща себе си дама. Точно въпросният подбор би могъл да спомогне на дамите да завоюват сърцето на конкретен господин или пък да се усетят добре и на своето място.

В случай, че искате мъжът да ви забележи не се доверявайте на по-дълги женски панталонки, които са по-широки. В случай, че попитате даден мъж какво реално предпочита от дънки прилепнали по крака и по-широк панталон, то без съмнение не би избрал второто. В случай, че разполагате с възможност залагате на дънки, които ще са по впити. През това време ако питаме силната половина какво точно предпочитат от дънки и много къса пола, то пак коректния отговор ще бъде 2-то.

Ако искате да привлечете нужното внимание на господата взимайки предвид скромната действителност, че те се любуват на женското тяло и в случай, че доста от него виждат, толкова по-добре и толкова по-внушителен ефект ще притежават дрехите ви над него.

Така примерно ще трябва да заложите на женски полички с малки размери и атрактивна цепка.

Все пак нека те не бъдат адски агресивни. Мъжете харесват дамските крака, затова дамски поли и скъсени рокли са за предпочитане, още повече през слънчевите летни дни. Късите панталонки несъмнено са секси и ви дават възможност да съчетаете различни блузи с тях, туикники, както и разнообразни видове обувки с по-високо токче или по-ниски.

Като говорим за обувки, господата несъмнено не са равнодушни към тях. Заради дадената причина в случай, че вие сте привърженик на равните ниски обувки, но все пак пожелаете да впечатлите мъжете, вие е препоръчително да изберете обувки на по-високо токче. А те гарантирано ще са харесани на силния пол.

Нещо друго което би могло да привлече нужното внимание към вашата личност са блузите, като са леко отворени. Дадено деколте може да се хареса на мъжете, но също така ако то е много дълбоко в такъв момент самата вие бихте могли да бъдете за подигравка и в замяна да накарате господата просто да се заглеждат във вас в захлас вероятно ще постигнете обратен ефект и грешно възприятие.

За цялата информация: погледни тук